Nieuwe natuurgids bomvol informatie over de stadsnatuur in Amsterdam-Noord

De recent verschenen gids Het Wilde Noorden van Joost Janmaat en Reem Saouma is een must-have voor iedere Noorderling. Het Wilde Noorden staat bomvol informatie, originele routes, bijzondere achtergrondverhalen, prachtige foto’s en illustraties en bevat bijdragen van onder andere bioloog Freek Vonk, stadsdichter Marjolijn van Heemstra, tekenaar Jan Rothuizen, ontdekkingsreiziger Arita Baaijens en bioloog Remco Daalder.

Op zaterdag 16 april organiseerden we samen met Joost Janmaat een twee uur durende wandeling door de stadsnatuur van Amsterdam-Noord. We zagen dat je niet ver hoeft te reizen om op safari te gaan. Sterker nog: It’s a jungle out here! Voor een verslag van deze wandeling, klik hier.

In de nabije toekomst gaan we zeker weer wandelen door Amsterdam-Noord, onder leiding van verschillende deskundige gidsen. Als u nog niet op onze mailinglijst staat en op de hoogte wilt blijven van toekomstige activiteiten, schrijf dan in op onze nieuwsbrief. Dat kan heel gemakkelijk door hier te klikken.