Ontmoet Steven Brunswijk in de winkel

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, (“gewoon betalen”) is Steven Brunswijk bekend geworden in heel Nederland. Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat de filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel toen hij het theater in ging. Alle shows waren in een mum van tijd uitverkocht.

Velen kennen Steven inmiddels ook van zijn deelname aan televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Ranking The Stars, of Het Perfecte Plaatje. En nu is er een biografie: Altijd kind gebleven.

Als klein jongetje vlucht Steven Brunswijk in een boodschappentas op de rug van zijn oudere broer vanuit Suriname naar Nederland. ‘De naam Brunswijk is op dat moment toch een dingetje’ kan Steven er later luchtig op terugkijken. Eenmaal in Nederland begint zijn struggle om ‘er bij te horen’.

In Altijd kind gebleven worden de lezers meegenomen in Stevens zoektocht naar een plekje in de maatschappij. Met glansrollen voor zijn vrienden, ex-vriendinnen, de deurwaarder, tal van BN’ers en uiteraard zijn vrouw en kinderen die met alle liefde de meest hilarische verhalen over Steven uit de doeken doen. De lezer krijgt een uniek kijkje in het leven van een dromer en doorzetter pur sang. Het boek vertelt het verhaal van een jongen met als grootste passie mensen laten lachen. Iets waarvan hij uiteindelijk zijn beroep heeft kunnen maken.

Op zaterdag 25 maart vanaf 14.00 uur is Steven Brunswijk speciaal voor zijn fans in Amsterdam-Noord in de winkel aanwezig om zijn biografie te signeren.