Project Description

De Lyrics

In De Lyrics maakt Paul McCartney zijn leven en werk inzichtelijk aan de hand van 154 songteksten uit alle fases van zijn carrière – van z’n allereerste composities en zijn legendarische jaren bij The Beatles en Wings tot aan zijn soloplaten en het heden. Voor de allereerste keer vertelt McCartney het verhaal achter al zijn teksten en beschrijft hij de omstandigheden waaronder ze geschreven zijn, de mensen en plekken die ter inspiratie dienden en hoe hij er nu op terugkijkt.

De Lyrics geeft een uniek inkijkje in het leven van de man achter de artiest, zijn creatieve proces, het uitwerken van de tijdloze melodieën en zijn samenwerking met John Lennon, George Harrison en Ringo Starr. De stem en persoonlijkheid van Paul McCartney weerklinken op elke pagina.

In combinatie met een schat aan nooit eerder gepubliceerde brieven, foto’s en ander materiaal uit McCartneys persoonlijke archief is De Lyrics de ultieme uitgave over een van de grootste songwriters aller tijden. Uitgevoerd in een prachtige linnen cassette met twee gebonden boeken.

€ 89,99

Bestellen