Kookbijbels tijdelijk slechts € 27,50!
kookbijbels prijsactieDoor de sterke inhoud, het heldere concept, de auteurs met ieder hun eigen specialisme en de mooie vormgeving, worden de Kookbijbels door de pers en consument met open armen ontvangen.

Bart van Olphen over de Visbijbel: “De afgelopen jaren heb ik veel visliefhebbers ontmoet: klanten die onze viswinkels bezochten, leerlingen die mijn workshops volgden, toehoorders van mijn lezingen, en vele anderen. En telkens hoorde ik hoe lekker iedereen vis vindt, maar thuis vis zelden klaarmaakt met als excuus dat dit te ingewikkeld, te prijzig en te tijdrovend zou zijn. Niets is minder waar, en daarom dus dit kookboek. Om te laten zien dat werken met vis niet ingewikkeld is, allerminst prijzig hoeft te zijn en dat je met het juiste keukengerei in een handomdraai een mooi visgerecht op tafel tovert.”

Mari Maris over de Groentebijbel: “Ieder hoofdstuk begint met een introductie van de groentesoort. Daarin beschrijf ik onder andere hoe u de groenten het beste kunt schoonmaken en snijden; daarom staat dat niet ook nog een keer in het recept; u bent immers niet gek. Onder veel recepten staan variaties; daarin geef ik ingrediënten die u kunt toevoegen of vervangen, zodat u met hetzelfde recept als uitgangspunt kunt variëren. De recepten worden gevolgd door serveersuggesties. Neem de suggesties gerust met de Franse slag.”

Julius Jaspers over de BBQbijbel: “Om te beginnen ga ik vrij diep in op de aanwijzingen hoe je bijvoorbeeld rollade opbindt, zalm fileert, zoutkorst maakt, lamsbout ontbeent en pekel injecteert, gewoon omdat dat handig en leuk is. Na de how-to’s start ik met een hoofdstuk over groente op de BBQ – hoe lekker – waarna vis, gevogelte, rund, varken (mijn favoriet) en lam volgen. Vervolgens geef ik je nog flink wat recepten voor bijgerechten en condimenten (sauzen, rubs en andere smaakmakers) en ik sluit natuurlijk af met zoet, want dat gaat ook top op de BBQ.”

Tot en met 15 januari 2023 zijn alle Kookbijbels (m.u.v. de Kipbijbel, de Vegabijbel, de Grillbijbel en de Toetjesbijbel) afgeprijsd van € 33,99 voor € 27,50.