Verslag boekpresentatie biografie Gordon

Het kan u niet ontgaan zijn: de enige echte biografie van Gordon Heuckeroth ligt in de winkel.

In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 februari om 0.00 uur waren wij geopend om de biografie samen met Gordon zelf feestelijk ten doop te houden.

Om half elf stonden de eerste fans te wachten, een uur later stond er een rij tot aan de Febo, met honderden mensen die vanuit het hele land waren gekomen – bij min vier graden. Gordon arriveerde om half twaalf. In de wachtrij op de rode loper zat ondanks de kou de sfeer er goed in, met Gordon-hits, snacks van Febo en champagne. Nadat Gordon alle pers te woord had gestaan, mochten de eerste fans naar binnen. Om half twee had Gordon een hele stapel boeken gesigneerd en was hij ontelbare keren met fans op de foto geweest.

Het was een enorm geslaagde en bijzondere nacht die we niet gauw zullen vergeten en dat hoeft ook niet, want zo ongeveer alle showbizz-pers maakte opnames (we noemen een Koffietijd (vanaf 4:43), een Telegraaf, een RTL Boulevard (vanaf 1:05) en een AD). Uitgeverij Lebowski heeft ook tegen de honderd kiekjes gemaakt, die kunnen hier bekeken worden.

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt de zanger/presentator/ondernemer openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla’s in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem.