Geef een prentenboek cadeau: Kleine IJsbeer

Geef een prentenboek cadeau: Kleine IJsbeer

De actie ‘Geef een prentenboek cadeau’ is een fantastisch initiatief waarbij het de missie is om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Dit jaar is het prentenboek Kleine IJsbeer – Een ijsbeer in de Tropen uitgekozen, waarin we Lars de ijsbeer volgen die verdwaalt en terechtkomt in het tropische land van de zeehonden. De Geef een prentenboek cadeau-editie van Kleine IJsbeer is vanaf 12 mei 2023 voor slechts € 2,99 verkrijgbaar.

Kleine IJsbeer – Een ijsbeer in de Tropen is geschreven én geïllustreerd door Hans de Beer en verscheen voor het eerst in 1987. Sindsdien is het een klassieker geworden onder de prentenboeken en heeft het vele lezers weten te bereiken met zijn prachtige illustraties en ontroerende verhaal. Het boek richt zich op kinderen vanaf vier jaar en vertelt het avontuur van Lars, die per ongeluk van zijn moeder gescheiden raakt en uiteindelijk in een vreemde wereld belandt, waar hij nieuwe vrienden maakt en spannende avonturen beleeft.

Een belangrijk thema in Kleine IJsbeer – Een ijsbeer in de Tropen is vriendschap. Lars leert dat de wereld veel groter is dan hij dacht en dat er overal mensen en dieren zijn die anders zijn dan hijzelf, maar toch ook weer niet zo verschillend. Hij sluit vriendschap met een tropische vogel genaamd Kari, die hem helpt om te overleven in de jungle, en een stel zeehonden, die hem meenemen op hun reis langs de kustlijn. Door deze vriendschappen ontdekt Lars dat er veel te leren valt van andere diersoorten en dat het belangrijk is om samen te werken.

“Aan wie geef jij Kleine IJsbeer cadeau?” Het is de bedoeling dat iedereen door deze slogan aangespoord wordt om dit boek cadeau te geven – aan uzelf óf aan een ander. Als u niet weet aan wie, dan kunnen wij daarbij helpen. Het is namelijk mogelijk een exemplaar van deze speciale uitgave aan te schaffen en te (laten) plaatsen op het hiervoor gereserveerde boekenplankje in onze winkel. Wij zorgen ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan een goed doel. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat zo veel mogelijk kinderen dit prachtige boek in bezit krijgen.

De Geef een prentenboek cadeau-uitgave van Kleine IJsbeer – Een ijsbeer in de Tropen is zolang de voorraad strekt voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar (of voor € 83,72 per doos van 28 stuks).
2023-05-17T09:14:50+02:00

Deel dit bericht, kies je platform!

Ga naar de bovenkant