Boekhandel van Noord is aanwezig op de NOT 2023

De Nederlandse Onderwijs tentoonstelling (NOT) is het grootste vakevent voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, het primair en voortgezet onderwijs. Vijf dagen lang staat alles in het teken van ‘Ontwikkeling én groei’.

Registreer hier voor gratis toegang tot de NOT

Het bruist volop in de beurshallen, het (nieuwe) EdTech College en de overige kennistheaters. En Boekhandel van Noord is met Lezenopschool.nl ook aanwezig! Wij nodigen u graag uit om ons te ontmoeten in onze stand A065 in hal 1 op de NOT van 24 t/m 28 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Onze medewerkers kunnen u alles over Lezenopschool.nl vertellen. En als u uw contactgegevens achterlaat, dan krijgt u een goodiebag en maakt u ook nog eens kans op een boekenpakket ter waarde van €500!

Gedurende de hele NOT is er bij ons van alles te beleven. Dagelijks zijn er sessies bij te wonen, bijvoorbeeld over de belangrijkste kinderboeken die dit voorjaar gaan verschijnen en over hoe het saneren en/of onderhouden van een schoolbibliotheek precies in z’n werk gaat. Of ontmoet in onze stand een kinderboekenschrijver en krijg allerhande informatie over de mogelijkheden van een schrijversbezoek op school. En natuurlijk hebben we beursaanbiedingen: prachtige (prenten)boeken voor een fractie van de normale winkelprijs!

Wilt u liever van te voren een afspraak maken? Dat is ook mogelijk: plan via het netwerkplatform van de NOT een meeting in met één van onze kinderboekenspecialisten.

Graag tot ziens op de NOT 2023 in onze stand A065 in hal 1.

Samen maken we er een on(der)wijsfeest van!