Nieuwe Boekenkrant

September-editie Boekenkrant nu verkrijgbaar.


Jaap Robben debuteerde vier jaar geleden als romanschrijver met Birk. Deze maand verschijnt zijn langverwachte nieuwe boek: Zomervacht. De Boekenkrant sprak met Robben over de thema’s die hij in deze nieuwe roman onderzoekt, waaronder de manier waarop hij Lucien, een fysiek beperkt personage, beschrijft.

Daarnaast trappen vier boekhandelaren het nieuwe boekenseizoen af met een ode aan hun favoriete titel van dit moment, wordt de nieuwe dichtbundel van Stefan Hertmans besproken en maken we kennis met N.K. Jemisin, die met haar serie De gebroken aarde de fantasywereld verovert.

Verder in deze september-editie: een vooruitblik op de Boekenweek voor Jongeren met 3PAK-auteurs Tim Hofman en Nhung Dam en een kijkje in de keuken bij de Libris Geschiedenis Prijs in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Ook kunt u alles te weten komen over de verschillende titels die rond de honderdste geboortedag van Nelson Mandela zijn verschenen.

Tenslotte kunt u in deze editie kennisnemen van een interview met Peter Bergsma over het vertalen van Muizen en mensen van John Steinbeck en een recensie van Cody, het huiveringwekkende thrillerdebuut van Bernice Berkleef.

Kortom: halen die krant! Gratis en voor niets in onze winkel!

Meer info zie: www.boekenkrant.com.