Nieuwe Boekenkrant

Januari-editie Boekenkrant nu verkrijgbaar.

Januari is de maand van de goede voornemens en een nieuw begin. Ook de Boekenkrant maakt in 2019 een frisse start, in deze januari-editie met een vernieuwde boekhandelspagina.

In deze krant volgen we in de debuutroman Broeder Ezel van Liesbeth Goedbloed een jonge vrouw, die op haar dwaaltocht door de Italiaanse bergen eindelijk hoopt af te rekenen met de dood van haar jong gestorven broertje. David Grann neemt ons in De witte duisternis mee op expeditie door het koude Antarctica, een reis die hij altijd al in zijn eentje heeft willen maken. Verder vieren we samen met A.F.Th. van der Heijden veertig jaar schrijverschap met zijn roman Mooi doodliggen en wordt De koopman van Peru, het nieuwe boek van Natasha Pulley besproken.

Op de spanningspagina’s maken we kennis met Monica, de hoofdpersoon uit Ontsnapt aan de dood, die verzeild raakt in het criminele circuit. Verder vertelt Gouden Strop-winnaar Felix Weber ons alles over zijn nieuwe thriller Genadeschot.

Ook nemen we een kijkje bij de tentoonstelling over illustrator Quentin Blake in Museum Meermanno. En wist u al dat 2019 het Rembrandtjaar is? In het teken van zijn driehonderdvijftigste sterfdag is er aandacht voor vier recent verschenen boeken over de beroemde schilder. Tot slot kan de winter niet voorbij gaan zonder dat je een goede stamppot hebt gegeten uit de Stamppotbijbel.

Kortom: halen die krant! Gratis en voor niets in onze winkel!

Meer info zie: www.boekenkrant.com.