Nieuwe Boekenkrant

December-editie Boekenkrant nu verkrijgbaar.

Speciaal voor december verscheen een liefdevolle, warme en knusse editie van de Boekenkrant. Laat u de donkere dagen doorhelpen met de hartverwarmende tips uit de Boekenkrant.

Jojo Moyes werd geïnterviewd over haar romantische verhalenbundel Jij en ik & andere verhalen. Ook Rodaan Al Galidi schreef een bundel waar je gelukkig van wordt: Duizend-en-een-nachtmerries. ‘Ik houd niet van kritiek geven, ik wil mensen laten lachen,’ zegt hij over de verhalen in het boek. ‘De lezer kan dan zelf beslissen of een verhaal een spiegel is, of een raam, of een dikke muur.’

Verder een voorproefje van Xtra Small, de tentoonstelling van piepkleine boekjes die momenteel te zien is in Museum Meermanno. Er is een interview met politieman Pjotr Vreeswijk over zijn nieuwe thriller Dwaalspoor, een herwaardering van de Bijbel met Rebible en een kennismaking met Dokter Corrie. Ook wordt het schitterende prentenboek Steen voor steen besproken, waarin de Syrische kunstenaar Nizar Al Badr het verhaal van vluchtelingen uitbeeldt met behulp van gevonden kiezelstenen. Daarnaast is er een interview met Hebban-hoofdredacteur Sander Verheijen over Ik kan er nét niet bij, waarin hij vertelt hoe het is om vader te zijn van twee zorgkinderen.

Redacteur Barbara onderzocht de Scandinavische kunst van het genieten van het leven met behulp van Hygge en Lagom en drie gerenommeerde kookboekenauteurs vertellen hoe zij het komende kerstdiner gaan doorbrengen. Tot slot is er een interview met Margreet de Heer, de nieuwe Stripmaker des Vaderlands.

Kortom: halen die krant! Gratis en voor niets in onze winkel!

Meer info zie: www.boekenkrant.com.