Geef een boek cadeau!

Kruistocht in spijkerbroek voor maar € 2,50!

Op vrijdag 8 februari is de jaarlijkse boekhandelsactie ‘Geef een boek cadeau!’ gestart. Deze leesbevorderingscampagne heeft als missie om alle kinderen in Nederland te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Dit jaar is een prachtige editie van de jeugdklassieker Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman verkrijgbaar voor slechts € 2,50. Dit bedrag is bewust laag gehouden: het geven van dit boek aan jezelf of aan een ander is zo voor iedereen bereikbaar. Door de nadruk te leggen op ‘geven’, hopen de boekhandelaren alle kinderen te bereiken – ook de kinderen die, om wat voor reden ook, thuis geen boeken hebben.

En geven kan op vele manieren. Als u namelijk heel graag wilt geven, maar niet weet aan wie, helpt de boekhandel! U kunt bij ons een exemplaar van Kruistocht in Spijkerbroek kopen en plaatsen op het boekenplankje in de winkel. Wij zorgen ervoor dat alle boeken op dat boekenplankje gedoneerd worden aan een goed doel.

Beperkte oplage, op=op!

Vast voor in de agenda: op 5 april start de actie ‘Geef een prentenboek cadeau!’ met een goedkope editie van Kikker is Kikker van Max Velthuijs.